If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да сподели, какви са признаците за заминала кормилна рейка. Гледам аз схемата на кормилната уредба, и си мисля, че проблемите ми с преплъзвнаето на волана при завиване, май няма как да са от ремък.
А виене чува ли се? Пробвал ли си да му смениш хидравличното масло? Тук някъде имаше отговор от къде се източва, а се налива от казанчето и се самообезвъздушава.
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Ами според мен хидравличната течност ти е стара и се сгъстява в студеното и ти претоварва или разпределителя /рейката/ или помпата. Пробвай да я смениш, не събира много а и хидравличното масло е ефтино!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
На старата ми кола Рено 19 се беше сдухала и цялата от долу беше омаслена а това масло сдухва всичко гумено............Незнам дали и при Алфи може да се познае по този признак
Малко извън темата, но..какъв цвят е хидравличната течност? Че в един магазин ми споменаха, че имало два вида, зелена и червена, ама зелената била само за Ауди и Фолксваген. Има ли други характеристики ?
Comment